Even over ons

 

Per 1 maart 2015 hebben wij, Anneke en Ries, Guesthouse Famiri overgenomen. Wij waren gelijk verliefd op dit mooie sfeervolle gebouw en hebben er een knus, gezellig en gastvrij guesthouse van gemaakt, waar een ieder zich thuis kan voelen.

Anneke was vanaf haar eerste bezoek in Suriname in 2001 direct verliefd op dit land. Al na een half jaar emigreerde zij naar Suriname en begon met de exploitatie van Danpaati, een ressort in de binnenlanden. Daarna werkte zij als consultant en touroperator.. Zij is gespecialiseerd in reisjes op maat en wil de gasten graag vertellen over alle bezienswaardigheden in Suriname. Zie ook website: www.anneketrips.com

Ries heeft Anneke 8 jaar geleden leren kennen in de binnenlanden van Suriname. Hij was o.a. gefascineerd van de mooie natuur en de mogelijkheden, die Suriname biedt. Hij houdt zich nu ook bezig met waterzuivering op scholen in de binnenlanden.

 

In het voorjaar van 2016 zagen wij (Klaaske en Jan) een advertentie waarin gevraagd werd om een stel dat voor een langere periode een Guesthouse in Paramaribo zou willen runnen. Wij waren al een tijdje aan het fantaseren over hoe onze toekomst eruit zou komen te zien als Jan , na 40 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben , met pensioen zou zijn. In ieder geval zou daar het woord AVONTUUR met grote letters in voor moeten komen. De kinderen groot en de deur uit en voor het eerst sinds heel lange tijd geen andere verplichtingen. Dus was het logisch dat we reageerden. Na een aantal ontmoetingen viel de keus van Anneke en Ries op ons. Klaaske komt zodoende met haar allround horeca-ervaring terug op bekend terrein. We zijn van plan om er voor onze gasten en onszelf een onvergetelijke tijd van te maken! Tot ziens in Famiri, Klaaske Geurts en Jan Roelfsema

Samen hopen wij u het hele jaar door te verrassen met onze gastvriendelijkheid, behulpzaamheid en gezelligheid. Ieder van ons heeft zijn eigen ideeen en gaan u helpen van uw verblijf in Suriname en bij ons een geweldige vakantie te maken.

 

tot ziens…….

Anneke en Ries Klaaske en Jan
Ries, Anneke Klaaske en Jan